Skip to content

Siltanen | Sandberg

Palvelumme

Emme ole vain muotoilutoimisto mainostoimisto luova toimisto toimisto 😉

Liikumme ketterästi fyysisen ja digitaalisen maailman välillä ja yhdistelemme niitä luovalla tavalla. Yhdistämme strategisen näkemyksen, luovuuden ja taidokkaan muotoilun.

Visiomme on kulkea vierelläsi jokaisessa luovassa vaiheessa, huolehtien siitä, että esiinnyt aina parhaassa valossa ja pyörit oikeissa ympyröissä. Etsitpä sitten kattavaa pakettia tai yksittäistä logoa, olemme aina palveluksessasi.

Strategia

Lähtökohtamme on tulla asiantuntijaksi asiakkaan liiketoiminnassa sekä ymmärtää heidän kohderyhmänsä ja toimintaympäristönsä. Siksi olemme ylpeitä verkostosta ja ihmisistä joiden kanssa meillä on mahdollisuus tehdä töitä, jotta pystymme tarjoamaan osaamista aina brändistrategiasta ja tuotemuotoilusta, markkinointiin ja palvelumuotoilusta sekä käyttäytymistieteistä visuaaliseen kommunikaatioon. Projektiemme seuraaminen on meille yhtä tärkeätä kuin sen suunnittelukin. Se että autamme asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa on meille palkitsevampaa kuin tehdä makeita juttuja – Meidän onni tietysti on että ne eivät sulje toisiaan pois.

brändistrategia

kohderyhmämäärittely

konseptisuunnittelu

konsultointi

sisältösuunnittelu

Luovuus

Luovuus on kaiken tekemisemme pohja. Nautimme heittäytymisestä ja uuden luomisesta. Siitä hetkestä kun saamme uuden toimeksiannon alamme hahmottamaan ja tutkimaan ympäristöämme sen kautta. Ongelmanratkaisu, omaperäisyys, esteettinen harmonia, epätavallisuus ja uudet ajattelutavat on se mitä rakastamme ja miksi teemme sitä mitä me teemme. Isoja tai pieniä juttuja sillä ei ole väliä, olemme onnellisia kun saamme tehdä.

3D

animointi

brändi-identiteetit

brändimateriaalit

graafinen suunnittelu

logosuunnittelu

sosiaalinen media

ui & ux

verkkosivut

web-suunnittelu

Muotoilu

Muotoiluprosessi on työvälineemme, jotta ideat saavuttaisivat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Muotoilu on käsityötä jonka avulla hyvistä ideoista tulee loistavia ideoita. Teemme kaikkea visuaalisista identiteeteistä web-suunnitteluun ja animointeihin. Monipuolinen osaaminen mahdollistaa hullujenkin ideoiden rakentamisen prototyypistä viimeistellyksi tuotteeksi. Pitäen mielessä strategian, luovuuden ja muotoilun pidämme huolen, että erotut eduksesi.

messuosastot

näyttelysuunnittelu

osastosuunnittelu

pakkaussuunnittelu

palvelumuotoilu

tilasuunnittelu

tuotemuotoilu